Tijdelijke stop

Update maart 2017

Na het onderstaande bericht is het stil gebleven.. De motivatie en het plezier in het beheren van deze website die ik ben kwijt geraakt is nog niet terug gekomen. Sterker nog ik heb het idee dat het juist alleen maar verder weg is gezakt. Niet dat ik helemaal niets meer met het Koninklijk Huis heb , maar echt het actieve opzoeken van nieuwsberichten en achtergrondberichten ,  het samenvatten daarvan en afbeeldingen er bij zoeken  is wel een ander verhaal dan gewoon voor het plezier op de hoogte blijven van het nieuws.  Ik heb met veel plezier aan deze website gewerkt en heb het altijd gezien als ‘hobby.’  Zolang het plezier ervan af is en de motivatie ontbreekt lijkt het mij goed deze website even te laten voor wat het is. De website blijft gewoon online , dus je kunt gewoon eerder geplaatste berichten terug lezen.

Ik hoop op jullie begrip en voor de gene met Twitter , Facebook en Instagram: Ik hoop jullie daar te zien en voor de gene die dat niet hebben: Mail gerust als je opzoek bent naar informatie met betrekking tot de Nederlandse Koninklijke Familie! Ik ben nog altijd te bereiken via info@thedutchroyalfamily.nl

Beste bezoeker,

Deze website wordt al weer een tijdje niet geupdate. De belangrijkste reden is dat het mij niet lukt om structuur aan te brengen en ideeën uit te werken. Ik wil mijzelf de tijd geven om wat structuur te gaan creëren in het beheren van de website en wat ideetjes uit te werken. Ik wil me dan ook nog niet vast binden aan een datum.

Op Social Media zal ik wel actief blijven en de oude berichten van de berichten zijn via het menu gewoon terug te kijken.

Hopelijk tot ziens!

Mariska

Ik ben benieuwd naar jullie verwachtingen van de website en hoor graag feedback. Heeft u / heb jij de enquête al ingevuld? Het kan nog steeds via DEZE link

4 gedachten over “Tijdelijke stop

 • 8 nov 2016 om 1:51 pm
  Permalink

  Doe kalm aan en als je er klaar voor bent, dan merken we het vanzelf.
  Succes met je site en je prive leven

  Beantwoorden
 • 8 dec 2016 om 7:46 pm
  Permalink

  Hoi Mariska,
  Misschien moet je proberen jezelf wat minder hoge eisen te stellen..
  Het is ook goed als het niet perfect is..

  Heel veel succes met alles!

  Beantwoorden
 • 25 dec 2016 om 11:48 am
  Permalink

  Mariska, ik wens jouw en je familie en alle lezers van je website Fijne Feestdagen met veel gezelligheid wen wie weet horen we in het nieuwe jaar weer iets van je.
  En het is net wat Jenny al zegt, niet te hoge eisen aan jezelf stellen en dan komt het wel goed.
  Succes met alles.

  Beantwoorden
  • 26 dec 2016 om 1:34 pm
   Permalink

   Bedankt voor de reactie! Ik hoop dat jij ook fijne kerst hebt (gehad). Ik ben zeker van plan in het nieuwe jaar van mij te laten horen!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.