Bijzetting Prins Carlos Hugo.

Vandaag werd Prins Carlos Hugo de Bourbon de Parma bijgzet in de Steccata Basaliek in Parma. De besloten mis begon rond 12.00 en einigden met de bijgezetting van de prins in de Koninklijke crypte, de crypte is bestemd voor de families Farnese en Bourbon Parma. Direct na de mis werd Carlos ‘ingehuldigd’ als nieuwe hertog van Parma en Piacenza , bij de inhuldiging hing Prins Jaime de versierselen die horen bij het grootmeesterschap van de Constantijnse orde bij zijn broer Carlos om.

De besloten mis en de daarop volgende ‘inhuldiging’ werd bijgewoont door ongeveer 400 mensen. Onder die genodigden waren natuurlijk Prins Carlos , prinses Annemarie, Prins Jaime, Prinses Margarita en Tjalling en Prinses Carolina en drie zussen van Carlos Hugo.  Daarnaast was ook de voormalige echtgenote Prinses Irene aanwezig en werd de nederlandse koninklijke familie goed vertegenwoordig door: Prins Willem-Alexander, Prinses Máxima, Prins Constantijn, Prins Laurentien, Prins Friso, Prinses Mabel, Prinses Margriet, Prof.mr. Pieter van Vollenhoven, Prins Maurits, Prins Bernhard, Prins Pieter-Christiaan, Prinses Anita, Prins Floris en Prinses Aimée en  ook uit Luxemburg was er Koninklijke gast aanwezigheid, namelijk Groothertog Henri (een achterneef van Carlos Hugo.)

Video van aankomst – PPE: De uitvaart – De inhuldiging .  ANP Foto’s: Margriet en Pieter – Willem-Alexander, Máxima en Henri  Royalblog: Foto-overzicht & nog meer foto’s

Ik heb besloten om niet meer foto’s in dit logje zelf te plaatsen. Meer over Carlos Hugo en zijn overlijden vind je HIER

6 gedachten over “Bijzetting Prins Carlos Hugo.

 • 19 okt 2011 om 4:02 pm
  Permalink

  Mooie foto's. Goed om te zien dat er zo veel leden aanwezig waren.
  PS: Je hebt een collage op mijn site gewonnen.

  Beantwoorden
 • 19 okt 2011 om 4:08 pm
  Permalink

  Nogmaals veel sterkte voor de nabestaanden.. P.S. Ik wilde wel reageren op het logje over Lichelle, maar het filter blokkeert de pagina opeens.. Lichelle heeft een leuke site en je hebt een mooie collage gekregen, gaaf dat je reclame voor haar maakt.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.