Willem Alexander , Maxima en hun kinderen in Vancouver


Zoals al bekend zijn prins Willem Alexander en prinses  Maxima in Vancouver om daar de nederlandse sporters aan te moedigen. Dit zorgt voor leuke foto’s in dit logje zal ik tot 28 Februari ( het einde van de Olympische spelen) linken plaatsen naar sites met foto’s , Filmjes , van Prins Willem Alexander en Prinses Maxima en de kinderen in Vancouver.

Prins Willem Alexander was al vanaf dinsdag in Vancouver om daar nog een vergadering van het IOC bij te wonen. Naast zijn verplichtingen voor het IOC nam hij ook even de tijd om zich te laten fotograferen en interviews te geven.
klik HIER voor een fotoreportage.

Prins Willem Alexander en Prinses Maxima waren aanwezig openingsceremonie.

De prins en Prinses waren samen met hun kinderen aanwezig bij de 5 KM Schaatsen van de mannen. HIER , HIER ,HIER Het leverde leuke foto’s en filmbeelden op. De prinsesjes waren hele enthousiast suporters net als hun ouders. Vooral Amalia vind het erg leuk en wil graag een handtekening van Sven. Dit zei de prins in een interview met de NOS die je HIER kunt bekijken.

Prins Willem Alexander en prinses Maxima waren aanwezig bij een receptie van Staatssecretaris Jet Bussemaker (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) namens de Nederlandse regering het Holland Heineken House in Vancouver. Foto’s  kun je HIER bekijken

Wil je nog meer foto’s bekijken van Maxima , Willem Alexander en zijn gezin? Klik dan HIER

Een overzicht van foto’s van het gezin in Vancouver vind je HIER

3 gedachten over “Willem Alexander , Maxima en hun kinderen in Vancouver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.