Nieuwsoverzicht week 4

Vergeet niet me te doen aan de quiz!

Op dat ik meestal niet veel tijd heb om te update plaats ik het nieuws in weekoverzichten. Vandaag Week 4
Deze week hadden de oranjes weer een aantal verplichtingen hieronder een overzicht.

Pieter doet mee aan ‘Tuinvogeltelling’

Op 23 Januari telde Prof.mr. Pieter van Vollenhoven tijdens de Nationale ‘tuinvogeltelling’ de vogels in de tuin van Vogelbescherming Nederland.
Foto’s hier van vind je Hier

Koningin bij de bijeenkomst “In vrijheid verbonden”

De Koningin was op 25 Januari in Utrecht aanwezig bij de bijeenkomst “In vrijheid verbonden” Op die bijeenkomst kwamen mensen van verschillende geloven samen: Boeddhisme, Christendom, Hindoexefsme, Islam, Humanisme en Jodendom.
Er werden toespraken gehouden en van de verschillende geloven plaatsten jongeren hun geloofssymbool op het podium. klik HIER voor foto’s van deze bijeenkomst.

Mabel bij ‘The Hague International Model Unites Nations’

Prinses Mabel opende door een toespraak ‘The Hague International Model Unites Nations’ in Den Haag.
Het ‘The Hague International Model Unites Nations’ is een conferentie waar speciaal scholieren vanuit onder andere de Verenigde Staten naartoe zijn gekomen.
Deze gehele week vinden er zogeheten ‘commissies’ plaats waarin scholieren in het Engels met elkaar praten over wereldproblemen. (Met dank aan ROYALFANVIVIAN)

Mabel aan het woord , Mabel met de Nederlandse groep

Prinses Máxima spreekt bij de bijeenkomst over microfinanciering van de Wereldomroep Op 25 Januari hield Maxima in het Vredespaleis in Den Haag bij de bijeenkomst ‘Microfinance: who profits?’ van Radio Nederland Wereldomroep een toespraak.

Prinses Máxima bij uitreiking eerste KNAW Merianprijs Op 26 Januari was er al weer een verplichting voor Maxima. Ze was aanwezig tijdens de uitreiking van de eerste KNAW Merianprijs.

Foto’s hiervan zijn HIER te vinden.

Willem Alexander bij ‘Binding in de Buurt’ Willem Alexander was 26 januari in Amsterdam.Hier werd de conferentie ‘Binding in de buurt’ georganiseerd door het Oranje Fonds. Willem-Alexander is samen met prinses Máxima beschermheer van het Oranje Fonds. Foto’s kun je HIER bekijken

Prinses Margriet reikt Routes Awards uit Prinses Margriet reikte op 26 Januari in de Koninklijke Vlaamse Schouwburg in Brussel de Routes Awards uit. Prins Constantijn en prinses Laurentien waren ook aanwezig. De prijs wordt uitgereikt aan mensen die zich in zetten voor de culturele samenwerking in Europa. Foto’s van deze uitreiking zijn HIER te vinden.

Ander nieuws

Interview met Carlos en Annemarie in de nieuwste Royalty

In de nieuwste Royalty staat een interview met Carlos (jr.) en zijn verloofde Annemarie. In dit interview vertellen ze dat ze in brussel gaan trouwen. Op de site van de Royalty staat een berichtje over dit interview en in dat berichtje staat ook nog een foto van het stel. Het berichtje met de foto kun je HIER

2 gedachten over “Nieuwsoverzicht week 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.