Zomer fotosessie kroonprinselijk gezin 2010

Vandaag was de jaarlijkse fotosessie met de kroonprins , kroonprinses en hun kinderen. Dit jaar was de fotosessie bij het woonhuis van het gezin, De Eikenhorst op Landgoed de Horsten in Wassenaar. De prinsesjes leefden zich  uit met een voetbal en Prinses Amalia kwam na een tijdje met een oranje vuvucela. En hiermee was de toon gezet. Het pers moment na de fotosessie ging namelijk , hoe kan het ook anders, vooral over het Nederlands elftal. Het prinselijk gezin is  , net als veel Nederlanders , in de ban van het Nederlands elftal en hun prestaties in zuid Afrika. Het Kroonprinselijk paar vertelde dat ze zoveel mogelijk samen de wedstrijden kijken , en dat er zelf in Stockholm voor de  bruiloft van Kroonprinses Vicoria nog even tijd was om de wedstrijd Nederland-Japan te kijken. Het kroonprinselijk paar reist vanavond af naar zuid-Afrika om daar morgen het Nederlands Elftal aan te moedigen tijdens de halve finale tegen Uruguay. Over eventuele aanwezigheid bij een mogelijke finale wil het paar niks zeggen, wel vertelde de prins dat de prinsesjes niet mee zullen gaan, voor hun is de wedstrijd te laat. Naast de  vele aandacht voor het WK werd er ook , zo als bijna elk jaar , gevraagd naar de vakantie bestemming van het kroonprinselijk gezin. Hier deed het paar geen uitspraken over. Wel werd er met het paar gesproken over het lekkere weer en wat ze al gedaan hadden. Het paar liet daarop weten dat ze het nog te druk hadden om echt met de kinderen naar het strand te gaan of in de tuin te genieten. Het paar vertelde wel dat ze barbecueën en dat Prins Willen Alexander dan achter de barbecue staat. 

ZomerfotosessieMaximawaAmalia Amaliavoetbal Arinane  Prinsesarine
 
 AmaliaDeprinsesjesHetgezinHetgezin!

© RVD


Hieronder nog een paar linkjes met nog meer foto's (en filmpje)

ANP fotoserie , Dutch Photo Press Fotoserie , Rtl FILMPJE,  PPE fotoserie , Prinses Amalia met vuvuzelaPrins en Prinses ,Het gezin.

EN FILMPJES VAN DE NOS

http://s.nos.nl/swf/nos_video_embed.swf
http://s.nos.nl/swf/nos_video_embed.swf
http://s.nos.nl/swf/nos_video_embed.swf

7 thoughts on “Zomer fotosessie kroonprinselijk gezin 2010

  1. heel leuk wat een leuke meiden alleen amalia is toch een beetje te groot voor zo’n jurkje, die schattig zijn voor de kleintjes.

  2. Wat heb je er een verzorgde en uitgebreide log van gemaakt, die filmpjes zijn erg leuk! Omdat je ze dan ook hoort en ziet bewegen! Ik vind de prinsesjes erg schattig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *