Koninklijke familie bij NL Doet

Over NL Doet
NL Doet is vijf jaar geleden opgericht onder de naam Make a Difference Day. NL Doet heeft als doel mensen aan te sporen zich gezamenlijk in te zetten voor een vrijwilligersactiviteit. NL Doet is georganiseerd door het Oranje Fonds, het fonds voor sociale cohesie in Nederland, in samenwerking met MOVISIE, kennis en advies voor maatschappelijke ontwikkeling.

De koninklijke familie en NL Doet 2010 Dit jaar is een bijzondere editie het is namelijk het 5 keer dat deze actie georganiseerd word en het 30 jarig regeringsjubileum van Koningin Beatrix , daarom heeft de Koninklijke Familie zich gezamenlijk voor één organisatie in gezet. De Koningin, de Prins van Oranje, Prinses Máxima, Prins Constantijn, Prinses Laurentien, Prins Maurits, Prinses Marilène, Prins Bernhard, Prinses Annette, Prins Floris en Prinses Aimée hebben gezamenlijk speeltoestellen geverfd, reparatiewerkzaamheden verricht en buitenmuren en opslagruimtes opgeknapt in een bouwspeeltuin van Stichting Jeugdland in Nieuwegein.

AimeeNl_doet_dekoninginNl_doet_prinses_maxima
Nl_doetprinswaAnnetteBernardBroersvanvollenhovenLaurentienMarilene

Bron: RVD. Nog meer foto’s bekijken? Klik HIER & HIER

Omdat de RVD pas achteraf de locatie bekend maakte en er weinig fotografen aanwezig waren zijn er naast de foto’s van de RVD geen foto’s die in kan plaatsen , als ik foto’s vind die ik kan plaatsen komen ze zo snel mogelijk in dit logje.

11 gedachten over “Koninklijke familie bij NL Doet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.