Nieuwsoverzicht week 10

Máxima bezoekt project Levensboeken
Prinses Máxima bezocht 8 Maart het project ‘Levensboeken’ van Stichting HOF Promotie Haags Vrijwilligerswerk. In het project 'Levensboeken' maakt een vrijwilliger samen met een oudere een boek over zijn of haar leven. Dit doen de vrijwilliger an de hand van vaste thema's als jeugd, geluk, gezin. Prinses Máxima werd tijdens het bezoek ook bijgepraat over Stichting HOF het project Levensboeken begeleidt.

Prins Willem-Alexander checkt afvalverwerking in Amsterdam
Prins Willem-Alexander was 9 Maart te vinden in de Hoogrendement Central in Amsterdam. De prins kreeg hier een een rondleiding en ging in debat met (internationale) experts op het gebied van afvalverwerking. Foto's

Máxima bezoekt Vaillantlaan
9 Maart was prinses Maxima in het Ondernemershuis ‘Vaillantlaan’ in Den Haag en als lid van de Raad van Microfinanciering liet ze zich daar informeren over het belang van microfinanciering en begeleiding voor startende ondernemers. Bekijk HIER foto's

Prinses Máxima opent voorlichtingscampagne Centiq
Op 19 Maart heeft Prinses Máxima het officiële startsein gegeven voor de voorlichtingscampagne Centiq. De voorlichting richt zich op het verstandiger met geld leren omgaan, zodat jongeren niet zo snel in financiële problemen komen.
Maxima Foto's: xa9 Judith http://www.drieprinsesjesvanoranje.web-log.nl/ Overname verboden!

Koningin en Prins ontvangen hulpverleners aardbeving Haxefti
Koningin Beatrix en Prins Willem-Alexander ontvingen op 10 Maart op Paleis Huis ten Bosch de Nederlandse hulpverleners die zich hebben ingezet bij de aardbeving in Haxefti. De Koningin en Prins ontvingen de hulpverleners als blijk van waardering voor de belangrijke inspanningen. Het betrof een groot aantal hulpverleners van verschillende Nederlandse organisaties die bij de ontvangst op het Paleis aanwezig waren.

Koningin ontvangt Angela Merkel
De Duitse Bondskanselier Angela Merkel bracht een bezoek aam Nederland. Ze bracht onder andere een op bezoek aan Koningin Beatrix in Paleis Huis ten Bosch.
Klik HIER voor foto's

Beatrix en Máxima bij de viering van het 100 jarig jubileum van ‘KIT’
Op 11 Maart waren Koningin Beatrix en Prinses Máxima aanwezig bij de viering van het 100-jarig jubileum van het Koninklijk Instituut voor de Tropen bij. Prinses Maxima is de Beschermvrouwe van dit instituut. Tijdens deze viering kregen Koningin Beatrix en haar schoondochter o.a. een speciaal uitgebrachte jubileum-postzegel cadeau.
Klik HIER voor foto's

Máxima bij première ‘Daughters of Africa’
Op 11 Maart was prinses Máxima in Amsterdam aanwezig bij de première van de voorstelling ‘Daughters of Africa: The hope of a continent’. Dit muzikale programma waarin naast Afrikaanse muziek, ook Westerse hits te horen waren is van februari tot en met mei in Nederland te zien.
Voor foto's Klik HIER

Margriet bij Paralympische Spelen in Vancouver
Prinses Margriet is sinds Donderdag ( 11 Maart) in Vancouver om daar de Paralympische Winterspelen bij te wonen. De spelen duren tot en met maandag. De prinses was aanwezig bij de opening van de Spelen en zal de komende dagen wedstrijden bijwonen zoals skiën en ‘sledgehockey’. Ook zal ze prijzen uitreiken en het Paralympische dorp bezoeken. Margriet bezoekt de spelen als lid van het erebestuur van het IPC (International Paralympic Committee). Hopelijk krijgen we nog een paar spontane foto's van de prinses in Vancouver te zien.

Prof.mr. Pieter van Vollenhoven opent Amsterdam Golf 2010
Terwijl zijn vrouw in Canada was , was Pieter van Vollenhoven op 12 Maart in Amsterdam. Hier opende hij Amsterdam Golf 2010. Amsterdam Golf wordt voor de vierde keer georganiseerd en duurt tot en met zondag 14 maart. Drie dagen lang bieden 125 mensen met een stand de bezoekers allerlei golfartikelen, diensten en activiteiten aan. Daarnaast kunnen bezoekers golfmaterialen testen op een driving range , worden er wedstrijden op golfsimulators georganiseerd en worden golfdemonstraties gegeven. Voor foto's klik HIER'

3 gedachten over “Nieuwsoverzicht week 10

  • 16 mrt 2010 om 6:49 pm
    Permalink

    Het was echt een drukke week! Vooral voor Máxima! De foto’s van Judith zijn geweldig; Máxima zag er vooral leuk uit in die roze blouse én dat pakje met de hoed (11 maart) Ik wist trouwens niet dat de Koningin en de prins de hulpverleners van Haiti hebben ontvangen, goed dat ze dat doen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.