Nieuwsoverzicht week 11

Máxima opent MF-ondernemerspunt in Hilversum
Prinses Máxima opende op 16 Maart in Hilversum het Microfinaciering -ondernemerspunt STEW/FCBV. STEW/FCBV begeleid ondernemers met een uitkeringsachtergrond en organiseert wijkgerichte projecten voor gevestigde ondernemers en trainingen om ondernemersvaardigheden verder te ontwikkelen. Na de officiële opening was er buiten een tafeltje met drankjes ingericht – alsof het hartje zomer is.. Maxima bestelde een cocktail maar kreeg een ‘BOBtail’ een variant van een cocktail maar dan zonder alcohol. Klik HIER voor foto’s

Laurentien spreekt met EU-commissaris over analfabetisme
Prinses Laurentien bracht op 16 Maart een bezoek aan EU-commissaris Androulla Vassiliou van Onderwijs om te praten over haar strijd tegen analfabetisme. Laurentien is notabene de voorzitter van de stichting Lezen en Schrijven dus dé aangewezen persoon om hier een zegje over te doen.

Máxima opent Russische Keukenhof
Prinses Máxima opende op 17 Maart samen met de Russische presidentvrouw Svetlana Medvedeva de Keukenhof. Dit jaar heeft de Keukenhof heeft dit jaar als thema ‘From Russia with Love’. De vrouw van de Russische president leek het erg na haar zin te hebben , ze bleven namelijk 3 uur in de keukenhof en dat was langer dan de bedoeling was.

Bron:http://www.keukenhof.nl// Nog meer foto’s vind je HIER

 

Prins Willem Alexander bezoekt militaire in Afghanistan

Prins Willem Alexander bracht dinsdag tot donderdag een bezoek aan Afghanistan. Hij bezocht daar de Nederlandse militaire en de lokale leiders en sprak met hen over het vertrek van de militaire dat geplant staat in Augustus. De prins gaf de militaire een steuntje in de rug en met de lokale leiders sprak hij over het vertrek van de Nederlandse militaire.

Bron: RVD

RVD opent Youtubecanal

De RVD opende donderdag een Youtubecanal. Op dit canal zijn allerlei filmpjes te vinden over de oranjes. Zo vind je er bijvoorbeeld oude troonredes , kersttoespraken , beelden van kleine prinses Beatrix , Prinses Juliana en prinses Irene in Canada & beelden van werkbezoeken , zoals de opening van de keukenhof. Klik HIER om er heen te gaan.

Later vandaag of morgen zal ik een logje plaatsen over Nldoet

2 gedachten over “Nieuwsoverzicht week 11

  • 24 mrt 2010 om 7:00 pm
    Permalink

    Deze week heb je wel een heel leuk weekoverzicht kunnen maken, met zoveel foto’s die je mag gebruiken! Ik vind ze ook allemaal mooi; Máxima zag er zo fleurig uit in de Keukenhof en Alexander zette zich zo goed in voor de militairen!

    Dus jij woont in de buurt van Milly? Ik loop momenteel stage in Dordt.. het is echt bizar.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.