Koninginnedag 2011

Vandaag was het weer koninginnedag. Het weer zat mee dit jaar en de koninklijke familie kon lekker genieten van de zon. De dag begon in Thorn en werd vervolgt in Weert. In Weert werd de dag op het balkon van het  oude stadhuis , wat nu een museum is, afgesloten.

http://s.nos.nl/swf/nos_video_embed.swf

De koninklijke familie liep ontspannen langs vele activiteiten en presentaties. En natuurlijk konden ze ook niet blijven toekijken , maar werd er ook mee gedaan door de leden van de koninklijke familie.

http://s.nos.nl/swf/nos_video_embed.swf

In Thorn liet Prins Willem-Alexander zich van zijn muzikale kant door de leiding van een orkest over te nemen en wat later ook nog even op de  trom te slaan. De koningin liet in Thorn zien dat ze niet bang is voor een woestijhavik.

http://s.nos.nl/swf/nos_video_embed.swf

In Weert laat de koninklijke familie van zijn sportieve kant zien zo deden Prinses Maxima en Prinses Mabel mee aan volleyballen, beklom Prins Pieter Christiaan een touwbrug , spot de koningin Graffiti en deden ook andere mee aan spelen zoals o.a basketbal en hockey. Het werd het weer een stralende koninginnedag.

 Deze foto’s zijn gemaakt door Dagmar , beheerster van http://allesoverhetkoningshuis.web-log.nl. Voor meer foto’s en een verslag van Dagmar klik HIER.

Deze foto’s zijn gemaakt door Jannemieke en mogen zonder haar toestemming niet over genomen worden! Meer foto’s van Jannemieke vind je op haar site http://royalpost.punt.nl/ in dit logje

Meer foto’s: PPE Fotoserie, Fotoserie ANP (Weert), ANP Fotoserie Thorn , Patrick van Katwijk Weert, Patrick van Katwijk Thorn

Zelf gemaakte foto’s zijn ook welkom onder vermelding van je  naam en eventuele website

8 gedachten over “Koninginnedag 2011

 • 19 okt 2011 om 4:02 pm
  Permalink

  Hoi!
  Komen er ook een avastar van??
  Ik zag dat ''.'' dat had gevraagt. rare naam.
  En anders de royal wedding engeland.

  Beantwoorden
 • 19 okt 2011 om 4:02 pm
  Permalink

  Wat een leuke en sfeervolle foto's heeft Dagmar gemaakt, fijn dat je ze mag gebruiken, je logje is erg leuk. Ik ga zo ook eens even de filmpjes bekijken 🙂 Dit jaar zagen Annette, Marilene, Laurentien, Margriet, Aimee en Mabel er vooral leuk uit!

  Beantwoorden
 • 19 okt 2011 om 4:02 pm
  Permalink

  Wat zagen alle prinsessen, prinsen, mr van Vollenhoven en de Koningin er mooi uit zeg, helemaal zomers en fleurig! Ook vond ik het erg leuk dat ze allemaal zo fanatiek meededen, alleen Friso en Bernhard lijken er niet zon zin in te hebben, maar hun vrouwen en de rest maken dat dubbel en dwars goed!
  Op mijn site kun je alle fotos zien die ik heb gemaakt, mocht je er daarvan een paar willen voor op je weblog dan hoor ik het wel!

  Beantwoorden
 • 19 okt 2011 om 4:02 pm
  Permalink

  Dit was weer super mooie koninginnedag. De meeste royals zagen er ook mooi uit, vooral Maxima.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.