Paralympische spelen 2012

Ja toch een logje! 29 augustus is namelijk de paralympische spelen begonnen en tot en met gisteren was prinses Margriet samen met Prof.mr. Pieter aanwezig bij een aantal wedstrijden. Met 13 madailles en nog genoeg kansen op madailles doen de Nederlandse sporters het zo slecht nog niet.  Een overzicht van wat prinses Margriet en Prof.mr. Pieter gedaan hebben afgelopen dagen.

29 Augustus was de opening van de spelen. Volgens het RVD bericht waren Prinses Margriet en Prof.mr Pieter hierbij maar ik heb er nog geen beelden van gezien.

30 Augustus.
Prinses Margriet en Prof.Mr. Pieter van Vollenhoven blijven maar een paar dagen in Londen en dus zitten de dagen aardig vol. De eerste echte sport dag bezoekt het paar zwemfinales en een basketbal wedstrijd. Bij het zwemmen mocht prinses Margriet de bronze madaille uitreiken aan de zwemster Mirjam de Koning. Prof.Mr Pieter bracht ’s avonds nog een bezoek aan het Holland House.

Prinses Margriet en Prof.Mr. Pieter van Vollenhoven bij het rolstoel basketbal

Prinses Margriet reikt bronze madaille uit aan Mirjam de Koning

Een terugblik op de eerste sportdag van de paralympische spelen. Prinses Margriet en Prof.Pieter komen voor bij bij het zwemmen en het basketbal.

31 Augustus
Vandaag bracht prinses Margriet een bezoek aan  het paralympisch dorp. Hier wenste ze de zitvolleybalsters, die ’s avonds hun eerste wedstrijd speelden tegen Japan, succes. ’s avonds woonde ze die wedstrijd ook bij.

De NOS sprak met haar. Je kunt het HIER bekijken.

1 September
Op 1 September was prinses Margriet weer bij het zwemmen. Ook bezocht zocht de de wedstrijd van de Nederlandse zitvolleybalsters die tegen de britse volleybalsters moesten. Ook bezocht ze het baanwielrennen.
Prinses Margriet heeft lol, uitreiking zilvere madaille , Nog een foto , Klappen

2 September 

Eén gedachte over “Paralympische spelen 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.