Zomer Fotosessie gezin prins Willem-Alexander

Vandaag was het weer tijd voor het jaarlijkse foto moment. Dit keer is weer gekozen voor landgoed de Horsten. Om precies te zijn op de Seringenberg op het landgoed.
Het was mooi weer , prins Willem-Alexander , Prinses Maxima en hun kinderen zetten hun beste beentje voor en het heeft weer leuke foto’s opgeleverd.

Foto’s zijn van de RVD.

http://s.nos.nl/swf/embed/nos_video_embed.swf?tcmid=tcm-5-1342238

Na afloop was er zo als altijd een persgesprek. Voor het persgesprek legde prins Willem-Alexander een verklaring af over de gezondheid van zijn broer prins Friso.  In de verklaring vertelde hij dat er nog altijd niks veranderd is. Verder bedankte hij voor de steun aan prinses Mabel en koningin Beatrix en de terughoudendheid van de media. http://s.nos.nl/swf/embed/nos_video_embed.swf?tcmid=tcm-5-1342173

In het persgesprek vertelde de prinses dat de kindren het goed doen. Op de vraag wie de koffers in pakt en wat daar voor de prinsesjes in gaat antwoorde prinses Maxima dat zij de koffers inpakt en dat de badpakken mee gaan. Prins Willem-Alexander voegde daar aan toe dat ook de ski-jassen meegaan. (Waarschijnlijk voor een vakantie in Argentinie). Het huis in Griekenland moet nog verbouwd worden en zal als het goed gaat volgende zomer klaar zijn.  http://s.nos.nl/swf/embed/nos_video_embed.swf?tcmid=tcm-5-1342228

Foto’s
PPE
ANP
Patrick van Katwijk

6 gedachten over “Zomer Fotosessie gezin prins Willem-Alexander

 • 7 jul 2012 om 3:30 pm
  Permalink

  Wat heeft het dit jaar ook weer mooie/vrolijke foto's op geleverd. Je hebt met de foto's je site er super mooi mee gemaakt.

  Beantwoorden
 • 7 jul 2012 om 5:32 pm
  Permalink

  Wat een leuk cadeautje zijn de prachtige foto's van het kroonprinselijk gezin. Je hebt er meteen een geweldige layout mee gemaakt! Echt zomers en kleurrijk!! Ik vind de jurkjes van de prinsesjes heel erg leuk!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.