NL DOET

Vandaag en gisteren hebben leden van de koninklijke familie weer vrijwilligers werk gedaan. Voor de landelijke vrijwilligers dagen NL Doet.NL Doet zijn twee nationale vrijwilligers dagen ondersteunt door het Oranje Fonds. Het fonds wat Prins Willem-Alexander en Prinses Maxima als nationaal cadeau voor hun huwelijk hebben gekregen en waar ze beschermpaar van zijn. 

Koningin Beatrix , Prinses Margriet, Prins Bernhard, Prinses Annette, Prins Floris en Prinses Aimée hebben gisteren verschillende dingen gedaan voor Stichting Assistentiehond in het Brabantse Molenschot. Deze stichting leert honden specifieke vaardigheden om hulp te kunnen bieden aan mensen met een motorische, epileptische of auditieve beperking. De leden van de Koninklijke Familie hebben samen met vrijwilligers van de stichting de honden verzorgd, kleedjes voor in de hondenbenches genaaid en timmer- en schoonmaakwerk verricht.

© Redmar Kruithof / Oranje Fonds
Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima hielpen gisteren mee bij Scouting Satoko Kitahara in Leidschendam, een scoutinggroep speciaal voor meisjes. Samen met scholieren hebben de Prins en Prinses de hal van het scoutinggebouw geverfd, deuren geschilderd en zijn er nieuwe kunstwerken voor aan de muur gemaakt.
© Bart Homburg / Oranje Fonds

Prins Constantijn  hielp vandaag mee met het schoonmaken van het museum De Heksenwaag in Oudewater.

© Jeannette Schols / Oranje Fonds

Nog meer foto’s:
Koningin Beatrix , prinses Margriet , Prins Bernhard , Prinses Annette , prins Floris en prinses Aimee

Prins Willem-Alexander en Prinses Maxima

Prins Constantijn

Eén gedachte over “NL DOET

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.