Doop Prinses Estelle van Zweden

Ik plaats normaal gesproken geen nieuws en al helemaal niet over buitenlandse royals, maar de doop van een petekind van prins Willem-Alexander mag niet stilletjes voorbij gaan op deze website.

Kungahuset. se

Vandaag werd het dochtertje van Kroonprinses Victoria en Prins Daniel , prinses Estelle, gedoopt. Natuurlijk was de Zweedse koninklijke familie aanwezig , maar er waren ook veel buitenlandse royals. België werd vertegenwoordigd door Prins Filip en Prinses Mathilde. Denemarken door Koningin Margrethe II, Prins Hendrik , Kroonprins Frederik en Kroonprinses Mary. Luxemburg stuurde  prins Guillaume, en zijn verloofde Gravin Stéphanie de Lannoy. Voor Nederland waren  prins Willem-Alexander en 
Prinses Máxima erbij en Noorwegen werd vertegenwoordigd door Kroonprins Haakon , Prinses Märtha Louise en Dhr. Ari Behn.


http://s.nos.nl/swf/embed/nos_video_embed.swf?tcmid=tcm-5-1287157
Het was al geen verassing meer dat Prins Willem-Alexander een van de peeters is Prinses Estelle en ook de namen van de andere peetouders verschenen al eerder in de media. De peeters en meeters zijn: Prins Carl-Philip , Anna Westling , Prinses Mary, Prins Haakon en Prins Willem-Alexander

Officiële foto’s gemaakt door Bruno Ehrs. (Vrijgegeven op 25 Mei 2012)

Kungahuset.se

3 gedachten over “Doop Prinses Estelle van Zweden

 • 12 jun 2012 om 10:02 am
  Permalink

  Hele leukse site. Ech echt hele mooie foto's! Estelle is een leuk prinsesje!

  Beantwoorden
 • 14 jun 2012 om 5:54 pm
  Permalink

  Wat een leuke log heb je gemaakt over de doop van het petekind van onze prins van Oranje. Estelle is een schatje en de vrijgegeven foto's zijn allemaal erg mooi!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.