Verandering in gezondheidssituatie prins Friso.

De meeste van jullie hadden het waarschijnlijk al wel gelezen. Het is afgelopen maandag al geplaatst, maar toch wil ik het bericht van de RVD even apart plaatsen.
Namens de Koninklijke Familie deelt de Rijksvoorlichtingsdienst mee:
De RVD heeft sinds het ski ongeluk van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Friso aangegeven dat er mededeling zou worden gedaan van medisch significante veranderingen in de toestand van de Prins.

Sinds kort toont Prins Friso af en toe tekenen van zeer gering bewustzijn; deze toestand staat bekend als “minimal consciousness”. De prognose blijft erg onzeker en het medisch team is nog steeds zeer bezorgd. Het zal nog vele maanden duren voordat er meer duidelijkheid is.

De Koninklijke Familie, en vooral het gezin van Prins Friso, is dankbaar voor betoonde terughoudendheid van de media sinds het ongeluk van de Prins. Zij verzoekt de media om de privacy van het gezin te blijven respecteren.

Prinses Mabel wil nogmaals de vele mensen danken die steunbetuigingen hebben gestuurd. “Dit is de zwaarste periode van mijn leven. Mijn liefde voor Friso, de steun van familie en vrienden, en de vele berichten van medeleven geven mij kracht in deze moeilijke tijd.”

HIER meer informatie over  wat deze toestand betekend.

Er blijft nog veel onzekerheid en dat zal de komende maanden wel zo blijven . Ik zal jullie via de speciale pagina  en twitter zo goed mogelijk op de hoogte houden. 

Wil je / wilt u de koninklijke familie  en hart onder de riem steken en laten weten dat je meeleeft? Dat kan door een mail te sturen naar adhesie@dkh.nl of een brief te sturen naar

Paleis Noordeinde
Postbus 30412
2500 GK Den Haag.
Steunbetuigingen die ik krijg via mail , reacties op de website of in het gastenboek van deze website zullen door gemailt worden naar het bovenstaande mailadres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.