Leden koninklijke familie bezoeken kerstcircus

Zo als wel meer families heeft ook de koninklijke familie een kersttraditie. Zij hebben namelijk al meerdere malen rond de kerst een bezoek gebracht aan een van de kerstcircussen in ons land. 

Dit jaar bracht het gezin van Koning Willem-Alexander , samen met Prinses Beatrix en Prinses Mabel , gravin Luana en gravin Zaria  een bezoek aan het Groot Kerstcircus op het Malieveld in Den Haag. Prinses Margriet bracht samen met Prinses Annette , Isabella , Samuel en Benjamin dit jaar weer een bezoek aan het kerstcircus in Carre. Een kort overzicht van deze en eerdere  bezoeken aan een kerstcircus.


In 2010 waren Prinses Margriet en Prof.Mr. Pieter samen met Prins Maurits, Prinses Marilene , Lucas , Felicia ,  Prins Bernhard, Prinses Annette , Isabella , Samuel , Benjamin , Aimee,  Magali Prinses Anita en Emma bij het kerstcircus in Carre.
Foto’s van het bezoek van 2010

In 2011 gingen Prinses Margriet en Prof.Mr. Pieter weer samen met hun zonen, schoondochters en kleinkinderen naar het circus.
Helaas speelt het filmpje wat ik gevonden niet af. HIER wel screenshots gemaakt door VivianIn 2012 was de familie op  Prinses Anita en Pieter na compleet bij de voorstelling van het kerstcircus in Carre.
 Foto’s van het bezoek aan het kerstcircus in 2012

Niet alleen de van Vollenhovens hebben al eerder een kerstcircus bezocht. In 2008 was Prinses Beatrix samen met de gezinnen van Willem-Alexander en Friso naar het Groot Kerstcircus in Den Haag.  Willem-Alexander en Máxima gingen in 2009 opnieuw naar dat kerstcircus in Den Haag. Prinses Beatrix , Prinses Mabel , Gravin Luana , Gravin Zaria en het gezin van Constantijn waren vorig jaar ook in Carre voor een van de voorstellingen van het kerstcircus.

Afgelopen zondag bracht het gezin van Koning Willem-Alexander , samen met Prinses Beatrix en Prinses Mabel , gravin Luana en gravin Zaria  een bezoek aan het Groot Kerstcircus op het Malieveld in Den Haag. Een foto , Nog een foto , Filmpje

Prinses Margriet was afgelopen zaterdag samen met Prinses Annette , Isabella , Samuel en Benjamin bij het kerstcircus in Carre. Filmpje
UPDATE 3 januari:
Uit foto’s in het weekblad weekend blijkt dat ook  Prinses Marilene, Anna,  Felicia (en vriend van Anna), Prins Pieter-Christiaan, Prinses Anita, Emma (die ook een nichtje mee hadden)  , Prins Floris . Prinses Aimee Magali en Eliane mee waren. Ook Prof.Mr. Pieter was mee blijkt uit telegraaf berichtje

2 gedachten over “Leden koninklijke familie bezoeken kerstcircus

  • 24 dec 2013 om 7:22 pm
    Permalink

    Altijd leuk om prinses Margriet in haar omarol te zien bij deze jaarlijkse traditie. Best jammer dat er geen andere kleinkinderen waren, wel begrijpelijk, zo doet ze speciaal iets leuks met het gezin van Bernhard.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.