Zoon voor prinses Aimee en Prins Floris!

Vandaag -1 juli- om 13.32 uur is prinses Aimee in het Ziekenhuis Bronovo te Den Haag bevallen van een zoon.  Het jongetje heet Willem Jan. De volledige naam is Willem Jan Johannes Pieter Floris van Vollenhoven. Willem Jan is een verwijzing naar de (in 2006 overleden) oom van papa floris en ook naar overgrootvader van papa Floris. Johannes is een verwijzing naar opa  Hans Söhngen en  oom Hans Söhngen , pieter een verwijzing naar opa Pieter van Vollenhoven en Oom (prins) Pieter Christiaan en Floris een verwijzing naar de papa van deze jongen Prins Floris.
Willem Jan is het derde kind van Prins Floris en Prinses Aimée en het elfde kleinkind van Prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven.
Er is ook gelijk al een foto vrijgeven met Willem Jan en zijn grote zussen Magali, die 7 oktober 6 jaar wordt en Eliane die vrijdag haar vierde verjaardag viert.

1 thought on “Zoon voor prinses Aimee en Prins Floris!

  1. Het is echt een super lieve foto! Wel handig hoor al die informatie! Echt apart dat de baby al zo snel naar buiten mag. Meestal blijven ze een week binnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *