NL Doet 2013

Het begint een traditie te worden. Leden van de nederlandse koninklijke familie die mee doen aan NL Doet. Ook dit jaar waren er weer leden actief. Een overzicht.

Vorig jaar verzorgde Koningin Beatrix een hondje ook dit jaar hield de koningin zich bezig met dieren. Vrijdag hielp ze samen met haar zus prinses Margriet , neven prins Bernhard prins Pieter-Christiaan en prins Floris en aangestrouwde neef Tjalling (man van prinses Margarita) mee bij duurzaamheidscentrum Weizigt.

Koningin Beatrix en Prinses Margriet zich bekommerden om de pony’s

©Oranje Fonds  Redmar Kruithof

Meer foto’s

De mannen hielden zich bezig met het houtwerk. Met alle mogelijke middelen (van schuurspons tot beitel) deden ze hun best zoveel mogelijk groene aanslag van de picknicktafels – en banken te verwijderen.

©Oranje Fonds  Redmar Kruithof
Meer foto’s

Het kroonprinseslijk paar was ook actief. Zij  gingen vrijdag in Utrecht samen met een groep dak – en thuislozen van Dagopvang Catharijnehuis bowlen.

©Oranje Fonds Bart Homburg
Meer foto’s

Een filmpje van de leden van de koninklijke familie bij NL Doet op vrijdag
http://nos.nl/embed/?id=e:485020

Nog een verslag van de eerste dag van NL Doet 2013. (Met ook terugblik op eerdere NL Doet dagen)
Get Microsoft Silverlight Bekijk de video in andere formaten. Nog een verslag van Boulevard Zaterdag waren ook prins Constantijn en prinses Laurentien actief. Zij waren samen met hun twee oudste kinderen (  Gravin Eloise en Graaf Claus-Casmir) naar Bergen op Zoom gekomen.  Om daar in de gevangenpoort vrijwilligers werk te doen. Meer foto’s ©Oranje Fonds Redmar Kruithof

2 gedachten over “NL Doet 2013

  • 16 mrt 2013 om 6:37 pm
    Permalink

    Het duurde even voor het reactieveld geladen was, maar nu nogmaals mijn complimenten voor deze prachtige en complete log!! Top dat Eloise en Claus-Casimir mee waren, jong geleerd is oud gedaan 😛 Wat worden ze overigens groot! En het leuke van NL Doet dit jaar is het feit dat de koninklijke familie op 'mijn' kinderboerderij was; waar ik regelmatig kom! Het paardje dat de koningin borstelt is Silver.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.