Meer informatie rond herdenkingsdienst prins Friso

Aanstaande zaterdag wordt in de Oude Kerk in delft de herdenkingsdienst gehouden voor prins Friso.


Extra uitzending NOS
De NOS besteedt hier aandacht aan in een extra uitzending. Behalve een samenvatting van de officiële plechtigheid is een dertig minuten durend portret van de prins te zien.

In het portret vertellen vier goede vrienden van Friso over een man die Nederland eigenlijk nooit echt goed heeft gekend. Aan het woord komen Adam Anders, Lilian Gonçalves, Barbara Martens en Pieter Winsemius. NOS-programmamaker Mélinde Kassens sprak met hen onder meer over Friso als vader, vriend en collega. Ook zijn huwelijk met prinses Mabel komt aan de orde.

De extra NOS-uitzending , die gepresenteerd wordt door Astrid Kersseboom,  begint om 17.00 uur en is te volgen is  op Nederland 1 en ik neem aan ook via de livestream op de website te volgen is.

Eerste gasten bekend
Naast de familie zullen er natuurlijk meer gasten aanwezig zijn komende zaterdag. Het Noorse hof maakte deze week bekend dat Kroonprins Haakon en zijn zus Prinses Martha Louise aanwezig zullen zijn.

Eén gedachte over “Meer informatie rond herdenkingsdienst prins Friso

  • 29 okt 2013 om 7:13 pm
    Permalink

    Ik ga hem zeker kijken! En hoop dat Adam Anders nu iets anders zegt en eventueel ook nog nieuwe foto's laat zien! Mooi dat er ook nu weer leden uit Noorwegen komen. Al vind ik het wel bijzonder dat Harald zelf niet mee zal komen!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.