Update over gezondheid prins Bernhard

Gisteren werd in de media bekend dat Prins Bernhard  samen met onder andere zijn vrouw Prinses Annette de Alpe d’Huez gaat beklimmen voor de stichting Alpe d’HuZes. (Als je daar meer over wilt weten of als je wil doneren kun je HIER terecht.)  Dat de prins dit aandurft kon niet anders betekenen dat het beter gaat. Vandaag kwam de bevestiging van de RVD door middel van het volgende bericht:

Mededeling Rijksvoorlichtingsdienst namens de Koninklijke Familie: Zijne Hoogheid Prins Bernhard van Oranje-Nassau van Vollenhoven is de afgelopen maanden behandeld aan een vorm van lymfklierkanker (non-Hodgkin lymfoom).Deze behandeling is recent afgerond en is volgens de behandelend arts goed aangeslagen.
Prins Bernhard voelt zich goed en is dankbaar voor het medeleven dat hij heeft mogen ontvangen en heeft daar veel positieve energie aan ontleend.
Daarnaast spreekt hij zijn waardering uit voor de terughoudendheid van de media in deze moeilijke periode.

3 thoughts on “Update over gezondheid prins Bernhard

  1. Wat ontzettend fijn voor prins Bernhard en zijn familie dat het beter gaat. Ik hoop dat de prins zich goed blijft voelen. Je hebt de foto knap bewerkt om er een gezinsfoto van te maken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *