Fotosessie kerst 2014

Het koningspaar brengt samen met hun dochters om het jaar de kerst door in Argentinië met de familie van koningin Maxima.  Vandaag werd er een fotosessie gehouden in het natuur gebied ´Bosque del Arrayanes’  een nationaal park  op de zuidpunt van een schiereiland in het Nahuel Huapimeer , richting de grens van Chili. 

Waar het twee jaar gelden nog regenachtig was en uit werd geweken naar binnen , kon er nu weer buiten in de natuur geposeerd worden.
De prinsesjes laten nog even weten dat ze blij zijn als het er op zit. Eindelijk kan de vakantie echt beginnen!

Fotoserie PPE – Fotoserie ANP

Voor het koningspaar zit het er nog niet helemaal op zij staan de pers te woord. In het persgesprek reageerde koningin Maxima op de gezondheid van haar vader en de berichtgeving in Argentijnse media. Ze laat weten dat goed gaat met gaat met haar vader en dat hij met de familie mee kan. Een groot kerstcadeau. Over de berichten in Argentijnse media vorige maand dat haar vader overleden zou zijn zegt ze  dat het even slikken was , maar ze wist dat het heel goed ging. Dat iedereen het goed rechtgezet heeft zijn ze blij mee. Vanuit Argentijnse journalisten kwam de vraag of er een staatsbezoek aan Argentinië op de planning staat antwoordde koningin Maxima dat dat voorlopig niet gaat gebeuren omdat het vorige bezoek  nog niet lang geleden was (2006) , verder liet het koningspaar weten dat hun kinderen het goed doen op school. Hun oudste dochter prinses Amalia gaat volgend jaar al naar de middelbare school.  Prinses Amalia mag zelf kiezen , maar wel uit een selectie van Koning Willem-Alexander en koningin Maxima.

Eén gedachte over “Fotosessie kerst 2014

  • 23 dec 2014 om 12:25 pm
    Permalink

    Het was weer een mooie en gezellige fotosessie, alleen voor een prinsesje die echt blij was dat het erop zat. ein-de-lijk…… ik kan het goed begrijpen, zou ook niets voor mij zijn, zo gedwongen te poseren, maar al met al was het een mooie sessie in een mooie omgeving.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.