Winterfotosessie (Lech) 2014

Vandaag was het weer tijd voor de jaarlijkse fotosessie in Lech (Oostenrijk). Waar vorig jaar  alleen het gezin van (toen nog Prins) Willem-Alexander samen met (toen nog koningin) Beatrix poseerde was de groep dit keer groter. Exact twee jaar naar het ongeluk van prins Friso poseerde vandaag namelijk ook Prins Constantijn met zijn gezin en Prinses Mabel met haar dochters. 
—————————————————————————————————————–
Today it was time for the annual photo session in Lech (Austria). Last year only (then Prince) Willem-Alexander , Princess Maxima and daughters with (then Queen) Beatrix posed for the press. This year the  group is bigger. Exactly two years after the accident of Prince Friso not only King Willem-Alexander , Queen Maxima , Princess  , Princess Amalia,  Princess Alexia, Princess Ariane and Princess Beatrix posed , but also Prince Constantijn , Princess Laurentien , Princess Mabel and children posed for the Photographers and cameramen.

RVD  (Robin van Lonkhuijsen/ANP)

 In wisselende samenstellingen wordt ongeveer 15 minuten geposeerd voor zo’n 55 journalisten. Hierna wordt het tijd om te doen waar ze voor gekomen zijn ‘skiën.’ Prinses Mabel skiede niet (dit deed ze 3 jaar geleden ook al niet) zij keek van een afstandje toe en probeerde samen met Koning Willem-Alexander Prinses Amalia te overtuigen dat het echt wel leuk was als ze in een treintje naar beneden zouden skiën. Prinses Amalia had daar geen geduld meer voor.  Gelukkig zat het fotomoment er na een paar minuten toch echt op en kunnen de familieleden nu echt gaan genieten van de vakantie.

RVD (Koen van Weel / ANP)

Nog wat printscreen van NOS en ANP filmpje

 

 

Foto’s 
PPE fotoserie –Fotoserie ANP – Fotoserie DPP –

Filmpjes
ANP filmpje 1ANP filmpje 2 – RTL Filmpje –RTL Filmpje 2 –  NOS filmpje  – BlauwBloed Filmpje

6 gedachten over “Winterfotosessie (Lech) 2014

 • 17 feb 2014 om 2:18 pm
  Permalink

  Wauw, Mariska, wat een mooie en uitgebreide log heb je gemaakt over de fotosessie! Ik vind onze koninklijke familie dapper! De lege plaats valt dit jaar veel harder op, nu de koninklijke familie er 'compleet' is zonder prins Friso. Leuke beelden heeft de fotosessie opgeleverd.

  Beantwoorden
 • 17 feb 2014 om 3:22 pm
  Permalink

  Een mooie fotosessie en de lege plek van Friso tussen de prinsessen Beatrix en Mabel is goed te zien en te merken en bij de Koninklijke familie wel te voelen. Toch dapper, dat ze nu 2 jaar na het ongeval hier met z',n allen poseren. En men kan goed merken dat de 2 kinderen van Friso en Mabel niet gewend zijn voor de camera, maar toch staan ze er erg leuk op.

  Beantwoorden
 • 18 feb 2014 om 6:34 pm
  Permalink

  Ik vind het weer een hele leuke fotosessie geworden en een prachtige log! Wat een gemis dat Friso er niet meer bij kan zijn. Erg dapper dat ze de fotosessie precies 2 jaar na het ongeluk houden.

  Beantwoorden
 • 20 feb 2014 om 1:01 pm
  Permalink

  Wat heb je veel en mooie foto’s op je blog geplaatst. Aan deze fotosessie vind ik erg leuk dat de royals bijna allemaal in de zelfde kleuren te voorschijn kwamen. Ook straalt er zoveel liefde vanaf. We mogen trots op zo’n koningshuis zijn!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.