Gezin Prins Constantijn gaat verhuizen naar Den haag.

Donderdag maakte de RVD bekend dat Prins Constantijn en Prinses Laurentien met hun kinderen Gravin Eloise ,Graaf  Claus-Casimir en Gravin  Leonore komende zomer van Brussel naar Den haag zullen verhuizen.

Reden van de verhuizing is dat het werk van de Prins en Prinses steeds meer in Nederland plaats vind.  Prins Constantijn is sinds 1 maart 2015 niet langer in dienst van de Europese Commissie. Wel blijft hij parttime beschikbaar als speciaal adviseur van vicevoorzitter Ansip van de Europese Commissie op het gebied van internet governance. In Nederland ondersteunt hij StartupDelta, een initiatief voor het versterken van het ondernemersklimaat voor startende bedrijven in Nederland en het aantrekken van buitenlandse starters. Na een studiereis van twee maanden in de VS in het kader van het Eisenhower Fellowship is de Prins van plan zich als adviseur te vestigen in Nederland. Prinses Laurentien zet haar werkzaamheden voort, onder meer als directeur van de Missing Chapter Foundation in Den Haag en adviseur van de Haven van Rotterdam. Ook zet zij zich in voor de aanpak van laaggeletterdheid, zowel in Nederland als internationaal, onder meer als erevoorzitter van Stichting Lezen en Schrijven en UNESCO Speciaal Gezant.

De verhuizing vindt in de zomer plaats zodat de kinderen van Prins Constantijn en Prinses Laurentien aan het begin van het nieuwe schooljaar kunnen instromen.

Eén gedachte over “Gezin Prins Constantijn gaat verhuizen naar Den haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.