Publieke activiteiten Koningin Maxima van 5 en 6 maart.

Geschreven door Yvette

Koningin Maxima opent Maxima-kanaal
Donderdag was een bijzondere dag voor de koningin. Ze opende haar eigen Máxima-kanaal in Den Bosch! Bij de opening kwam ze stralend aanvaren in een boot. Het kwartet is nu compleet: Wilhelmina, Juliana en Beatrix gingen haar al voor. Natuurlijk heeft haar man ook een kanaal die naar hem vernoemd is. Grappig genoeg is het kanaal met Máxima’s naam langer. Een dag eerder was er nog een bijzonder project van start gegaan: de bouw van de Máximaburg in Alphen aan den Rijn. Dit moet december 2016 klaar zijn. Zouden we Máxima dan weer in een bootje zien bij de opening?
Koningin Maxima bij Nibud congres en Women Inc

Vrijdag was de Koningin de hele dag in de Domstad. Daar combineerde ze haar afspraken handig. In de ochtend was ze te vinden bij het Nibud Jubileumcongres in het Muntgebouw in Utrecht. De organisatie bestaat 35 jaar. Als erevoorzitter van platform Wijzer in geldzaken hield Máxima een korte toespraak. Daarin stipte ze aan hoe onmisbaar Nibud (voorlichter voor huishoudens) is. De medewerkers kregen haar complimenten.
Fotoserie ANP Nibud  – Fotoserie Nibut  PPE  – Fotoserie MPE

© Koninklijke foto’s (Jacobien) Niet overnemen zonder haar toestemming
Vervolgens ging de koningin door naar WOMEN Inc. in DeFabrique, waar ze in dezelfde outfit verscheen. Daar draaide de middag om verdeling van zorg en werk. 
ANP fotoserie bezoek Women Inc – Fotoserie MPE 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.