Voorbereiding tweede editie Hollandse 100

Net als vorig jaar zal er ook dit jaar weer geschaatst en gefietst gaan worden voor Lymph&Co, de stichting die Prins Bernhard oprichtte om geld op te halen voor onderzoek naar Lymfklier kanker. Voor het evenement moet natuurlijk getraind worden. Afgelopen zondag waren er camera’s welkom bij een training.

 

Naast de instructies van een trainer konden  Prins Bernhard , Prinses Margriet , Prinses MarilèneIsabella en Anna  alvast de baan van Flevonice verkennen.  Met een ‘hulpmiddel’ en toeziend oog van oma Prinses Margriet betrad ook Benjamin het ijs.  Prins Maurits keek toe en hielp een handje. Ook Prins Pieter-Christiaan is te zien op de beelden.

Uit de actiepagina’s op de website het het evenement: www.dehollandse100.nl kan opgemaakt worden dat in ieder geval  Prins Bernhard , Prinses Annette ,  Samuel en Prinses Margriet mee zullen doen.

Nog even alle informatie op een rij:
De Hollandse 100′ is een Hollandse winterduathlon met de twee onderdelen schaatsen en fietsen. De Hollandse 100 bestaat uit 10 km schaatsen en 90 km fietsen , maar er  is voor familie de Familie 10. Een schaatsestafette van 10km voor vier personen, die gereden kan worden door de familie van deelnemers en dit jaar is het ook mogelijk om alleen 10 KM te schaatsen Met het evenement wordt geld ingezameld voor Lymph&Co, een fonds (door Prins Bernhard opgericht) dat zich inzet voor fundamenteel onderzoek naar lymfeklierkanker. Vorig jaar werd het evenement voor het eerst gehouden, de tweede editie zal op 6 maart plaats vinden bij Flevonice

Mee doen,  doneren of  benieuwd naar meer informatie over het evenement?  Neem dan een kijkje op www.dehollandse100.nl.   Meer informatie is ook te vinden via  de facebook pagina van het evenement. Voor meer informatie over stichting kun je terecht op www.lymph-co.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.