Overzicht belangrijkste nieuws juli

De afgelopen weken heb ik genoten van vakantie en meerdere met mij even een overzicht van wat er in juli gebeurde.  De agenda berichten zullen zo snel mogelijk bijgewerkt worden. 

Koningspaar ontvangt Griekse president

Embed from Getty Images

Maandag 4 juli ontvingen Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima de Griekse president Pavlopoulos op Paleis Noordeinde. Samen met zijn vrouw bracht hij een tweedaags officieel bezoek aan Nederland.

Koning Willem-Alexander brengt werkbezoek in kader van zorg voor mensen met dementie

Dinsdag 5 juli was Koning Willem-Alexander met staatssecretaris Van Rijn op werkbezoek in het kader van zorg voor mensen met dementie.

Koning Willem-Alexander bij openingsceremonie EK Atletiek

Embed from Getty Images

Koning Willem-Alexander was 5 juli aanwezig bij de openingsceremonie van de Europese Kampioenschappen Atletiek op het Museumplein in Amsterdam.

Koning Willem-Alexander bezoekt Katwijk

6 juli bracht Koning Willem-Alexander een werkbezoek aan Katwijk. Het bezoek stond in het kader van sociale samenhang.

Koning Willem-Alexander bij slot dag 100ste vierdaagse

De Koning bezocht  22 juli de 100e editie van de Vierdaagse Nijmegen. Hij liep een stukje mee met wandelaars over de brug van het Brabantse Cuijk naar het Limburgse Mook, sprak vrijwilligers bij het rustpunt en de geneeskundige verzorgingspost en feliciteert de wandelaars bij de finish op de Via Gladiola in Nijmegen.

Overige nieuws

  • Sinds maart werd er al over gesproken, maar nu is officieel bekend gemaakt door de RVD dat het Koninklijk paar van 31 oktober tot 4 november een staatsbezoek brengt aan Australië. Aansluitend wordt van 7 tot 9 november Nieuw-Zeeland bezocht.
  • Prinses Carolina is vanwege het werk van haar man met haar gezin verhuisd Hongkong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.