Dubbeldoop: Prinses Zita en Alaïa-Maria

6a2f1-anp-29381282
HANDOUT ANP ROYAL IMAGES / RVD. Fotograaf: Renee Niewendijk-Hoek

De dubbeldoop van de  twee jongste kleindochters van Prinses Irene vond plaatst  in de Maria ter Zeekerk in Noordwijk en werd voorgegaan door pater Gregory Brenninkmeijer SJ, en pastoor Theo Blokland van de Maria ter Zeekerk.Zaterdag 4 oktober zijn Prinses Zita en Alaïa-Maria gedoopt.
Prinses Zita Clara werd op 21 februari als oudste dochter van Prins Jaime en Prinses Viktoria. Alaïa-Maria Irene Cecile werd op 20 mei  geboren als oudste dochter van Prinses Carolina en Albert.

De peetouders van Alaïa-Maria zijn Prinses Margarita, Prins Constantijn, Philippe Brenninkmeijer en mevrouw Silvia Brenninkmeijer-Arboli.  Zita Clara heeft  Koning Willem-Alexander , Prinses Margarita, Prinses Maria-Teresa de Bourbon de Parme, mevrouw Dorothea ter Riet-Bartos en de heer Jacco Eltingh als peters. Verder waren er ook veel andere familieleden bij aanwezig. Op de twee foto’s die ik op Twitter vond zijn o.a. het koningspaar met hun kinderen  , Prinses Annette met de kinderen , Margarita met dochters en Aimee met dochters te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.