Nieuws 18 t/m 25 oktober

Prins Bernhard lanceert door hem opgerichte stichting voor stimuleren onderzoek Lymfklierkanker 
Tijdens een avond voor goede doelen tijdens ADE2014 heeft Prins Bernhard  met een filmpje waar hij verteld over zijn eigen ervaring met Lymfklierkanker de door hem opgerichte organisatie ‘Lymph&Co’  gelanceerd . Met de stichting zal zich gaan inzetten voor research naar lymfeklierkanker.  Meer informatie is te vinden op http://lymph-co.com 

Koning Willem-Alexander opent Asia Europe Meeting (ASEM) voor cultuurministers

Koning Willem-Alexander opende maandag  met een toespraak de Asia Europe Meeting (ASEM) voor cultuurministers in Rotterdam.
RVD bericht – PPE Fotoserie –  ANP fotoserie  – MPE (Patrick van Katwijk)
Prinses Beatrix bij opening tentoonstelling Magisch Afrika
Prinses Beatrix  was  donderdag aanwezig bij de opening van de tentoonstelling Magisch Afrika, maskers en beelden uit Ivoorkust in De Nieuwe Kerk Amsterdam.
RVD bericht – PPE fotoserie  –  ANP fotoserie  – Fotoserie MPE (Patrick van Katwijk)

Prinses Laurentien bij inspiratiemiddag Klimaatplein


Prinses Laurentien was donderdag te gast bij inspiratiemiddag van Klimaatplein in Driebergen. Ze hield er, als oprichtster en voorzitter van de Missing Chapter Foundation, de openingstoespraak.

Het programma

 

Prinses Beatrix bij viering 200 jaar Koninklijke Marechaussee

Prinses Beatrix was gisteren bij Paleis Het Loo in Apeldoorn aanwezig tijdens de Wapendag van de Koninklijke Marechaussee. De jaarlijkse Wapendag staat dit jaar in het teken van het 200-jarig bestaan van de Koninklijke Marechaussee.

Prof.mr. Pieter van Vollenhoven opent het vernieuwde gebouw A van voormalig zendstation Radio Kootwijk

Prof.mr. Pieter van Vollenhoven heeft  gisteren het vernieuwde gebouw A van voormalig zendstation Radio Kootwijk geopend.  De openingshandeling bestond uit de in ontvangst name van het boek radio Kootwijk – Biografie van een zendstation en een dorp in het hart van de Veluwe van Cees van der Pluijm. In dit boek wordt de honderdjarige geschiedenis van het zendstation en het dorp beschreven.
Overig en kort nieuws 
Donderdag had Koningin Maxima in Noordeinde een interview met Charles Groenhuijsen om haar visie te geven over IAIS, de organisatie voor wie deze week in Amsterdam een conferentie
georganiseerd werd.  Bekijk HIER het hele interview (Engels besproken)

Prinses Laurentien was gisteren te zien in het programma “Zeg eens B

Prins Bernhard wist afgelopen weekend namens Racing team Holland met zijn racepartner Ricardo van der Ende het Europees kampioenschap van de GT-4 klassen als winnaar af te sluiten. Filmpje RTL Boulevard

Eén gedachte over “Nieuws 18 t/m 25 oktober

  • 4 nov 2014 om 6:56 pm
    Permalink

    Wat een prachtige kopfoto heeft je website gekregen! En een mooi, compleet nieuwsoverzicht weer. Stralende prinses Laurentien op de foto, super. En fijn voor prins Bernhard dat hij kampioen geworden is. Dapper dat hij zijn verhaal vertelde in dat filmpje voor de stichting Lymph&Co.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.