Nieuws 5 t/m 11 oktober

Koningin Máxima bezoekt sociale werkvoorzieningsorganisatie Breed

Koningin Máxima bezocht dinsdag 7 oktober sociale werkvoorzieningsorganisatie Breed in Nijmegen. Tijdens een speciale dag krijgen medewerkers van de productieafdelingen van Breed informatie over het werk dat zij bij reguliere organisaties kunnen uitvoeren, vaak onder begeleiding van een werkcoach.

RVD bericht – PPE fotoserie –Fotoserie MPE (Patrick van Katwijk) – Fotoserie Robin van Utrecht

Koning bij marineoefening in de Oostzee

Ministerie van Defensie


Koning Willem-Alexander heeft dinsdag 7 en woensdag 8 oktober een bezoek gebracht aan de vijf Nederlandse marineschepen die deelnemen aan de marineoefening Northern Archer die plaatsvindt in de Oostzee.
RVD bericht – Filmpje Blauw Bloed –

Prinses Margriet bezoekt het Diabetes Onderzoek Centrum VUMC
Prinses Margriet bezocht woensdagmiddag 8 oktober het Diabetes Onderzoek Centrum VUMC in Hoorn. Dit is één van de eerste centra in Europa waar diabetespatiënten een oogscreening op maat aangeboden krijgen.
RVD bericht met foto – Een fotocollage 

Koning Willem-Alexander bezoekt Aanzet in Leeuwarden
Koning Willem-Alexander heeft donderdagmiddag 9 oktober een bezoek gebracht aan AanZet, Stichting voor zelfsturende teams in Leeuwarden, winnaar van het grote Appeltje van Oranje 2014.

Prinses Laurentien Dag van de Duurzaamheid 
10 oktober werd voor de  zesde keer de landelijke Voorleesactie gehouden in het kader van de Dag van de Duurzaamheid 2014. In verschillende klassen van Daltonschool Neptunus lazen bekende mensen , waar onder Prinses Laurentien, voor. Prinses Laurentien voerde vervolgens ook nog  een gesprek met kinderen en volwassenen over waarom de natuur eigenlijk belangrijk is voor de aarde en mensen.

Filmpje IJburgTV – Nog een filmpje – Fotoserie Robin van Utrecht – PPE fotoserie –   Fotoserie MPE Patrick van Katwijk

Koning reikt Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst 2014 uit

Koning Willem-Alexander  reikte vrijdagmiddag 10 oktober de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst 2014 uit in het Koninklijk Paleis Amsterdam. Vier jonge kunstenaars ontvangen deze aanmoedigingsprijs, een bedrag van 6500 euro. Na de feestelijke uitreiking opent de Koning de tentoonstelling waar de winnende werken en een selectie uit de overige ingezonden schilderijen te zien zijn.
RVD bericht – PPE fotoserie – Fotoserie MPE (Patrick van Katwijk) – Fotoserie Robin van Utrecht

Prinses Margriet bij 25-jarig jubileum Introdans Ensemble voor de Jeugd

Prinses Margriet der Nederlanden woonde op zaterdagavond 11 oktober in Schouwburg Arnhem de voorstelling JARIG bij ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Introdans Ensemble voor de Jeugd. Prinses Margriet is beschermvrouwe van Introdans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.