Over site en beheerster

februari 2016

Leuk dat u/  jij een kijkje nemen op deze website.

Ik ben Mariska. 22 jaar. Ik werk sinds augustus 2015 als pedagogisch medewerker in de Kinderopvang.

Mijn interesse voor  het Koninklijk Huis begon in 2002. Sinds Augustus 2007 ben ik , als hobby, begonnen met bloggen.

Het begon bij punt.nl met een website over het juniorsongfestival. In 2008 ging ik met mijn Junior Songfestival site’s over naar web-log. Toen ik het junior songfestival minder interessant ging vinden bedacht ik 2009 dat het wel leuk was om daar eens een site over te gaan maken.  Na een paar maanden achter de schemeren werken ging op 2 januari 2010 mijn website over de Nederlandse koninklijke familie online.

Na ruim  1,5 jaar in  het beheer van web-log  gewerkt te hebben werd eind augustus 2011 de migratie van web-log  in gang gezet. Migreren is een ander woord voor verhuizen en in dit geval houdt dat in dat er ‘verhuisd’ wordt na een nieuws beheersysteem. Dat verhuizen ging niet zonder problemen en ik moest dus over gaan naar een nieuw beheersysteem. Met deze overgang leek het mij ook leuk een een .nl domein er aan te koppelen. En zo is www.thedutchroyalfamily.nl ontstaan.

In februari en maart 2015 kreeg ik hulp van Yvette en Anja schrijft soms logs.

 

Eén gedachte over “Over site en beheerster

Reacties zijn gesloten.