Terug naar…. 22 oktober 2005

Vandaag  10 jaar vond het kerkelijk huwelijk van Prins Floris en Aimee plaats en dat wil ik niet onopgemerkt voor bij laten gaan. Dus hierbij wat beelden van 10 jaar geleden..

22 oktober 2005

Embed from Getty Images
NAARDEN –  Donderdag 20 oktober 2005 vond  in het stadhuis te Naarden al het burgerlijk huwelijk plaats van Prins Floris en Aimee van Söhngen. Vanaf dat moment werd Aimee Prinses. Vandaag vond de kerkelijke inzegening  in de Grote Kerk van Naarden. Ds. Anne van der Meiden leidde de dienst. De dienst was Protestants , maar met een katholieke eucharistie viering.  De familie was goed vertegenwoordigd , naast Prinses Margriet en Prof.mr. Pieter , de broers en schoonzussen van Prins Floris waren ook zijn tantes Koningin Beatrix , Prinses Irene en Prinses Christina ,  Oom Prins Carlos Hugo, neven Prins Willem-Alexander, Prins Friso en Prins Constantijn (met partners Maxima , Mabel en Laurentien) , Prins Carlos , Prins Jaime , Prins Nicolas, en Bernardo. en nichten Prinses Margarita , Prinses Carolina en Juliana aanwezig.  Oudste dochter van broer Prins Maurits (Anna) en het dochtertje  van Prins Bernhard (Isabella)  waren bruidskinderen. De ouders , broer en zus van Prinses Aimee  waren er uiteraard ook van de partij. Zus Magali was een van de twee bruidsmeiden.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Het programma van de kerkdienst – Wat bewegende beelden van buiten – Samenvatting van beide ceremonies  – Foto’s PPE van beide ceremonies  – Nog een paar foto’s van beide dagen  – ANP foto’s 

Fotoserie Edwin Jansen – Fotoserie Reni van Maren 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.