Site

Avatars

Alexia Koningin_beatrix Maurits Magali_eliane

AmaliaKroonprins Mauritskids Prinses_margriet

Anette Bernardensamuel Constantijnenlaurentien Frisoenluana

Fotoflexer_photoMabelenzaria Isabella Avatar EmmaDriegenearties FeliciaMauritsenanna Maximaenwa Amalia, alexia, ariane Floris,aimee,eliane Pieterenmargriet Amalia Untitled 2 Maximaenariane Avatar!! FotoFlexer_Photo Prinsesalexia Prinsesamalia Prinsesariane Untitled 1

De bovenstaande foto’s zijn van de RVD en komen van de site www.koninklijkhuis.nl
Deze foto’s mogen zonder toestemming gebruikt worden voor niet commerciële dingen. De avatars mogen dan ook gewoon worden gebruikt voor eigen site’s , hyves , ART Forum etc. zolang er je niet zegt dat ze van jezelf zijn.

 

Anita!Queensday!Annette!LaurentienBernardenannette!Mabel!Margrietenmarilene!Willemalexanderenmaxima

De foto’s die ik gebruikt heb voor de beovenstaande avatars van koninginnedag zijn gemaakt door Jannemieke. Avatars niet overgenomen worden zonder vermelding van deze site en de site van Jannemieke , http://royalpost.punt.nl.

Heb jij een leuke foto waarvan je een avatar wilt? Mail dan je naam , de foto eventueel de tekst die je erop wilt en een voorbeeld avatar (van deze pagina of van bijvoorbeeld het ART- Forum) naar thedutchroyalfamily@live.nl

Voor grotere versie van de avarts klik op de avatar. Kan dat niet? Dan heb ik helaas de grotere versie niet. Wil je toch die avatar groter hebben laat het me dan weten, dan zal ik hem als nog proberen om de avatar alsnog groter te maken.

5 gedachten over “Avatars”

  1. Hoi,

    Het is bijna weer koninginnedag. Kun je daar dan ook een avatar van maken. Dat zou ik leuk vinden. Van mij mag er dan: Koninginnedag 2011, Weerd en Thorn op. Kun je dan ook met meerdere foto’s doen? Groetjes!
    —————————————————–
    Ik kan nu nog niet beloven dat ik avatars maak van koniginnedag 2011. De foto’s hier boven zijn rechte vrije foto’s van de RVD. Nou hoop ik , net als vorig jaar, weer toestemming te krijgen om foto’s te plaatsen van van andere , maar het zijn niet mijn eigen foto’s en kan ook niet met zekerheid zeggen of ik die voor avavatrs mag gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.