Stelling {1}

Ik ben wel benieuwd naar jullie mening en het leek mij leuk om eens af en toe een stelling te plaatsen om jullie mening te horen. Vandaag de eerste stelling:

De leden van het Nederlandse koninklijkhuis heeft wel een erg strakke definitie van ‘privacy’ en zouden – net als bijvoorbeeld de Deense koninklijke familie– wel meer foto’s mogen vrijgeven.”

fotosessie 2010

11 thoughts on “Stelling {1}

  1. ik vind dat ze genoeg foto's en fotomomenten geven, en dat als hun het zo goed vinden ik het ok prima vind

  2. Ben het helemaal eens met de stelling! Er mogen best meer foto's worden vrijgegeven. Voor de duidelijkheid, dat hoeft niet met een fotosessie! Maar bijv. foto's die gemaakt zijn door WA., en dan op verjaardagen worden vrijgegeven.
    En dat geld niet alleen voor het Kroonprinselijk gezin. eigenlijk meer voor de andere royals. De andere kids zien we bijna nooit.

  3. de Oranjes komen voldoende in het nieuws, zeker nu ze ook twitteren, laten we ze ook vooral zoveel als mogelijk is bij deze functie het recht houden op hun privacy.

  4. Ik vind het de laatste tijd een stuk beter geregeld, als we de prinsesjes zo vaak blijven zien, vind ik het goed! Maar anders zouden ze wel iets meer op de Denen mogen lijken!

  5. Ik vind dat de Oranjes ruim genoeg aan bod komen (zie de roddelbladen). In wezen vind ik zelfs dat ze vaak onnodig lastig worden gevallen, maar ik vind dat ze er bewonderenswaardig goed mee om gaan.

  6. ik vind dat we de kinderen van Willem-Alexander vaak genoeg zien. Maar de kinderen van de andere zien we veel minder vaak. Die zou ik wel wat vaker willen zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *