The Dutch Royal of the year 2010 {Finale}

Op deze site gaan we opzoek naar het leukste , aantrekkelijkste , liefste lid van de koninklijke familie, dit gebeurt door de ‘The Dutch Royal of the year’ verkiezing. Deze verkiezing heeft 3 voorrondes , een wirdcard ronde en een finale waarin een winnaar gekozen wordt.

De voorondes zijn geweest. Uit de voorondes zijn 10 leden van de koninklijke familie uit gekomen die door gaan naar de finale. (vier kinderen omdat dat er twintig waren en maar 13 mannen en 16 vrouwen)  Omdat ik het wel leuk vond om toch wat meer mensen te laten mee doen aan de finale (omdat de stemmen wel dichtbij elkaar lagen) had ik een wildcard ronde gestart, maar daar is maar een geldige stem uitgebracht. Omdat het toch wel tijd is om door te gaan , heb ik zelf – aan de hand van de uitslag van de voorrondes en de stem  die uitgebracht is–  de finalisten aangevuld.

Het stemmen in de finale  gaat  weer het zelfde als in de voorrondes. Je stemt op jou favoriet door op de afbeelding te klikken. En de persoon met de meeste stemmen is The Dutch Royal of the Year 2010! Let op! Stemmen kan tot donderdag 29 December. 30 December komt de uitslag

Bron foto’s Tjalling: http://royal-naturepress.nl ( Niet overnemen zonder toestemming!) en overige foto’s RVD

Complete uitslag van  de voorrondes is HIER te vinden.

Het stemmen moet nu lukken! Dus breng als nog je stem uit. Als er problemen zijn hoor ik het graag!

7 gedachten over “The Dutch Royal of the year 2010 {Finale}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.