The Dutch Royal of the year 2010 {Wildcards}

Op deze site gaan we opzoek naar het leukste , aantrekkelijkste , liefste lid van de koninklijke familie, dit gebeurt door de ‘The Dutch Royal of the year’ verkiezing. Deze verkiezing heeft 3 voorrondes , een wirdcard ronde en een finale waarin een winnaar gekozen wordt. De voorondes zijn geweest. Uit de voorondes zijn 10 leden van de koninklijke familie uit gekomen die door gaan naar de finale. (vier kinderen omdat dat er twintig waren en maar 13 mannen en 16 vrouwen) 
De tien leden die door zijn naar de finale zijn: Prins Willem Alexander , Prins Carlos , Prins Maurits , Koningin Beatrix ,  Prinses Maxima , prinses Marilene , Magali , Prinses Amalia , Prinses Alexia , Prinses Ariane

Omdat ik het wel leuk vond om toch wat meer mensen te laten mee doen aan de finale (omdat de stemmen wel dichtbij elkaar lagen) toch nog deze wirdcard ronde. In deze ronde kun je stemmen op alle leden die  stemmen hebben gekregen, maar te weinig stemmen om bij de beste drie van hun ronde te horen.

Het stemmen gaat  anders dan de voorrondes. Dit keer gaat het namelijk door mailen of een reactie achter te laten. Je mailt jou top 5 naar thedutchroyalfamily@live.nl of je laat je top 5 achter in een reactie. Jou nummer 5 krijgt vijf punten , jou nummer vier krijgt vier punten etc… De vijf personen met de punten gaan door. Let op! Stemmen kan tot 4 December.
Tjalling (ceesBuys) PrinsJaimePrinsConstantijn PieterPrinsesAimee PrinsesLaurentienPrinseschristina EvaPrinsesIrene PrinsesMariaCarolinaAnnemarie (cees Buys) Julia (CeesBuys)Gravin Luana GravinEloiseSamuel
Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is. Als er vragen zijn hoor ik het wel.
Bron foto’s Cees Buys (Prinses Annemarie , Tjaling en Julia , nier overnemen zonder toestemming) , Broer van Eva (Eva) en RVD (overige foto’s)
De complete uitslag van de pols is HIER te vinden.

7 gedachten over “The Dutch Royal of the year 2010 {Wildcards}

 • 19 okt 2011 om 4:02 pm
  Permalink

  Leuke wedstijd!
  Mijn top 5 is:
  (om verwaring te voorkomen is deze top 5 door de beheerster verwijderd)

  Beantwoorden
 • 19 okt 2011 om 4:02 pm
  Permalink

  Ik heb je vanmorgen al gemaild en leuk dat je diegene die niet iets gehaald hebben, nu ook laat meedoen.

  Beantwoorden
 • 19 okt 2011 om 4:02 pm
  Permalink

  Mijn top 5:
  (om verwaring te voorkomen is deze top 5 door de beheerster verijderd)
  —————————–
  In deze ronde is het de bedoeling dat je stemt op de mensen die niet genoeg stemmen hadden om bij de top 10 te horen. Deze horen daarwel bij. Ik heb het logje gewijzigd en hoop dat het zo een beetje duidelijk is op wie je kan stemmen

  Beantwoorden
 • 19 okt 2011 om 4:08 pm
  Permalink

  Ik heb alsnog een top 5:
  Julia
  Pieter van Vollenhoven
  Luana
  Aimee
  Constantijn.
  ——————————-
  Bedankt voor je stem! De tijd om te stemmen was kort , maar heb toch maar besloten de finalisten niet te wijzigen. Want dan zou ik een nieuwe poll moeten maken en daar heb ik geen tijd voor gehad.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.