Verandering opkomst

Mijn streven was altijd een compleet overzicht te bieden van activiteiten van de (actieve) leden van het Koninklijk Huis.  Hier gaat tijd en met name energie in zitten. Ik blijf een beetje achter de feiten aanlopen wat betreft de activiteiten / actualiteit. Ik merk dat ik hierdoor plezier in het beheren van deze website verlies en daarmee motivatie en creativiteit. Hierdoor heb ik voor nu besloten mijn streven los te laten. Ik zal minder gaan berichten over de activiteiten. Ik hoop daardoor wat meer motivatie te krijgen  en meer achtergrond (ook rond actualiteit) te gaan plaatsen. Het klink allemaal misschien wat vaag en zelf moet ik qua plannen ook nog wat puntjes op de i zetten.

Ik wil van dit berichtje ook even gebruik maken om opnieuw aan te geven dat ik deze website alleen beheer. Wel krijg ik af en toe hulp.  Anja heeft voor mij de serie ‘Oranjes van het verleden naar heden’ geschreven waarvan een gedeelte nog geplaatst gaat worden. Bedankt daarvoor Anja! Ook is er achter de schermen ook iemand anders aan het werkt aan een nieuwe serie. Daarover later meer! Mocht jij het leuk vinden mij te helpen bij het beheren van de website laat het mij dan weten. Ik kijk dan samen met jou wat de mogelijkheden voor jou zijn

Ik hoop jullie voor nu voldoende geïnformeerd te hebben. Zo niet schroom niet mij te benaderen met je vraag!

Eén gedachte over “Verandering opkomst

 • 30 sep 2016 om 3:46 pm
  Permalink

  Hoi Mariska,
  Fijn dat je hulp krijgt en ik hoop dat je nu je de prioriteiten anders stelt, weer plezier in het beheren van je website krijgt!
  De kopfoto is alvast uitnodigend genoeg 🙂
  Groetjes en succes,
  Jenny

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.