Paola viert vierde verjaardag

Geschreven door Yvette 
Wassenaar heeft vandaag een jarige van koninklijke afkomst. Het feest is niet op villa Eikenhorst, maar aan de Rapenhorst. Dochter Paola van prinses Margarita is weer een jaartje ouder. Paola mag vier kaarsjes uitblazen en over er paar dagen , als de vakantie voor bij is, mag ze samen met haar grote zus mee naar de basisschool.
Paola is de tweede dochter van Prinses Margarita. Prinses Margarita is de oudste dochter van prinses Irene.  Zij trouwde op 3 mei 2008 met jurist Tjalling ten Cate. In september van datzelfde jaar kwam dochter Julia ter wereld. Vier jaar geleden volgde zusje Paola. Hun moeder was eerder getrouwd met Edwin de Roy van Zuydewijn.
Afgelopen najaar was Paola bij de doop van Willem Jan vanVollenhoven. Hij is de zoon van prins Floris en prinses Aimée. Het poseren bij aanvang van het familiemoment is niet haar grootste hobby. Het meisje verstopte zich achter haar vader.
Begin deze maand bleek opnieuw dat Paola houd van paardrijden. Nadat ze tijdens Jumping Amsterdam 2014  al een ritje mocht maken op een paard , mocht Paola vorige maand opnieuw het zadel klimmen bij het evenement Jumping Amsterdam 2015  Mama (prinses) Margarita  verwelkomde als bestuurslid ook tante Beatrix, het koningspaar met twee van hun drie dochters en prinses Aimée met jongste dochter Eliane.

2 gedachten over “Paola viert vierde verjaardag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.