In verband met de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan, kunnen bijeenkomsten waar leden van het Koninklijk Huis bij aanwezig zouden voorlopig geen doorgang vinden.

Wel laten Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima door middel van telefoongesprekken en waar mogelijk werkbezoeken zich informeren over de gevolgen van de corona-uitbraak en spreken zij hun steun en waardering uit voor de inzet van zovelen in de bestrijding van de pandemie. Gebruik de zoekbalk of onder aan ‘vorige evenementen’ om meer te lezen over deze activiteiten

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opening tentoonstelling ‘Besmet!’ Rijksmuseum Boerhaave

17 juli 2020

Koning Willem-Alexander opent donderdagmiddag 16 juli de tentoonstelling ‘Besmet!’ in Rijksmuseum Boerhaave in Leiden. De opening zou al op 15 april plaatsvinden, maar werd geannuleerd vanwege de uitbraak van de coronapandemie Nu kan de Koning de tentoonstelling alsnog openen met inachtneming van de algemeen geldende richtlijnen voor bijeenkomsten. De tentoonstelling gaat over de uitbraken van besmettelijke ziekten als pest en pokken en hoe die het leven kunnen ontwrichten. Ook is er aandacht voor de recente uitbraak van het coronavirus COVID-19.

 

Lees meer: Persbericht Rijksvoorlichtingsdienst

Gegevens

Datum:
17 juli 2020
Evenement Tags:

Locatie

Rijksmuseum Boerhaave
Leiden,
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *