In verband met de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan, kunnen bijeenkomsten waar leden van het Koninklijk Huis bij aanwezig zouden voorlopig geen doorgang vinden.

Wel laten Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima door middel van telefoongesprekken en waar mogelijk werkbezoeken zich informeren over de gevolgen van de corona-uitbraak en spreken zij hun steun en waardering uit voor de inzet van zovelen in de bestrijding van de pandemie. Gebruik de zoekbalk of onder aan ‘vorige evenementen’ om meer te lezen over deze activiteiten

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontvangst geloofsbrieven Oman, Malta en Bangladesh

15 juli 2020

Koning Willem-Alexander heeft woensdagochtend 15 juli op Paleis Noordeinde in Den Haag de ambassadeur van het Sultanaat Oman, Z.E. dr. Abdullah Salim Hamed Al Harthi, de ambassadeur van de Republiek Malta, Z.E. Mark Anthony Pace en de ambassadeur van de Volksrepubliek Bangladesh, Z.E. Riaz Hamidullah ontvangen voor het overhandigen van hun geloofsbrieven.

Geloofsbrieven zijn twee documenten van een buitenlands staatshoofd waarin vermeld staat dat er een ambassadeur aftreden is en een nieuwe aangesteld is. Een ambassadeur biedt deze na diens aanstelling aan de Koning aan. Dit gaat samen met ceremonieel ontvangst. Dit is nu wel aangepast aan de corona maatregelen. 

Gegevens

Datum:
15 juli 2020
Evenement Tags:
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *