Terug online

Ik ben weer terug van heel lang weggeweest. De focus ligt nu even op het aanmaken van de ‘dossiers’ Hiervoor ben ik nog bezig de archief berichten na te lopen op doodlopende linken en afbeeldingen die niet weergegeven worden. Ik hoop daarnaast ook langzaam aan weer nieuwe berichten te gaan delen. Het nieuws volledig bijhouden gaat niet lukken, maar ik hoop wel een manier te gaan vinden om deze website actueel te houden.

Nieuwe start

Na een lange tijd bijna geen updates wil ik opnieuw poging gaan wagen deze website weer actief te krijgen.
Om verschillende redenen lukt het mij niet meer om altijd het laatste nieuws te plaatsen, maar omdat het toch blijft wel blijft kriebelen toch maar een nieuwe poging.
Nieuwsoverzichten als in het verleden zullen niet gaan terugkomen. De website zal meer een soort encyclopedie gaan worden. Daarmee bedoel ik: de nadruk komt meer te liggen op het terug kunnen van zoeken van algemene informatie over de leden van de Koninklijke Familie en terug kerende onderwerpen. Denk hierbij aan de dossier pagina’s die al bestonden op deze website. Oude berichten zullen weer terug geplaatst gaan worden en ik ga zeker mijn best doen zo veel mogelijk ook nieuwe bericht te plaatsen passend bij actualiteit. Ik moet het zelf ook allemaal nog gaan ondervinden hoe het er precies uit gaat zien, maar ik hoop dat ik voor nu jullie voldoende duidelijk heb kunnen maken welke kant ik op wil.