In verband met de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan, kunnen bijeenkomsten waar leden van het Koninklijk Huis bij aanwezig zouden voorlopig geen doorgang vinden.

Wel laten Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima door middel van telefoongesprekken en waar mogelijk werkbezoeken zich informeren over de gevolgen van de corona-uitbraak en spreken zij hun steun en waardering uit voor de inzet van zovelen in de bestrijding van de pandemie. Gebruik de zoekbalk of onder aan ‘vorige evenementen’ om meer te lezen over deze activiteiten

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Werkbezoek Nederland Isoleert in kader van energietransitie

14 juni 2020 @ 8:00 am - 5:00 pm

Koning Willem-Alexander heeft dinsdag 9 juni een werkbezoek gebracht aan Nederland Isoleert in Amersfoort om zich te laten informeren over de effecten van de coronacrisis (COVID-19) op de energietransitie. Het bedrijf richt zich op het isoleren van bestaande woningen en gebouwen en is onderdeel van energiebedrijf Essent. Naast energielevering en verduurzaming van gebouwen, houdt Essent zich bezig met de omschakeling van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen.

Meer lezen:

Persberichten: RijksvoorlichtingsdienstNederland Isoleert

Meer kijken: AD – BlauwBloed

 

 

Gegevens

Datum:
14 juni 2020
Tijd:
8:00 am - 5:00 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *