Terug online

Ik ben weer terug van heel lang weggeweest. De focus ligt nu even op het aanmaken van de ‘dossiers’ Hiervoor ben ik nog bezig de archief berichten na te lopen op doodlopende linken en afbeeldingen die niet weergegeven worden. Ik hoop daarnaast ook langzaam aan weer nieuwe berichten te gaan delen. Het nieuws volledig bijhouden gaat niet lukken, maar ik hoop wel een manier te gaan vinden om deze website actueel te houden.

2 gedachten over “Terug online

 • 20 mei 2020 om 7:03 am
  Permalink

  Wat ene mooie comeback heb je gemaakt. ik heb je gemist, maar je bent er weer.
  Al je blogjes met plezier gelezen en mooie foto’s erbij gezet. Ga zo door

  • 27 mei 2020 om 7:33 pm
   Permalink

   Ik zie je reactie nu pas gek genoeg, maar super leuk oude bekende terug te zien! Bedankt voor je reactie!

Reacties zijn gesloten.